3

BINNENBAK

De volledig vernieuwde binnenbak van Valkenburghoeve is voorzien van de nieuwste technieken. Deze is volledig verwarmd en verlicht. De ondergrond van de bak is voorzien van een irrigatiesysteem zodat de rijervaring zo stofvrij mogelijk is. Aangrenzend zijn er vijf boxen. Dit zijn de boxen die bedoeld zijn voor het pension.

3

BUITENBAK ACHTER

Valkenburghoeve heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om heerlijk buiten te trainen . Valkenburghoeve beschikt over een ruim scala aan hindernissen en trainingsmiddelen. Voor nagenoeg ieder type paardensport is er materiaal en kennis in huis om de gewenste oefening uit te voeren.

3

BUITENBAK VOOR

Valkenburghoeve beschikt over twee buiten rijbakken. Eén aan de voorzijde van het verblijf en één aan de achterzijde van het verblijf. U hoeft op deze manier niet te wachten als er één bak bezet is. Er is altijd een mogelijkheid om buiten op het terrein met uw dier te kunnen rijden.

3

KANTINE

Valkenburghoeve beschikt over een zeer uitgebreide kantine. De kantine is voorzien van alle moderne gemakken. Zo is er een royale koelkast, kookeiland, heet water, koffie/thee apparaat, oven, gasfornuis en genoeg zit mogelijkheden. De kantine beschikt over een multimediasysteem die ook voor plezier tot in de vroege uurtjes kan fungeren.

3

BISTRO BARBIZON

Aan de linkerzijde van de Valkenburghoeve bevindt zich Bistro Barbizon. Bistro Barbizon is een Frans restaurant waar je overheerlijke, dagverse en huisgemaakte lekkernijen kunt krijgen. Het restaurant biedt een shared dining concept en is leuk om samen maar ook met grotere groepen te bezoeken. 

3

PATIO

Tussen de achterste buiten rij bak en de luxe kantine van Valkenburghoeve bevindt zich onze patio. Een heerlijk overdekt en rustiek plekje om te genieten van het dynamische uitzicht. U kijkt namelijk uit op het Oosterbeekse groen en de achterste buiten rijbak. Neem plaats, pak een glas wijn en geniet van uw gezelschap en de dieren.

3

SPORTSCHOOL

Op het terrein van de Valkenburghoeve bevindt zich sportschool Happy Fit. Samen met het paardenpension, onze appartementen, Bistro Barbizon en sportschool Happy Fit maakt Valkenburghoeve tot de ideale plek om samen met uw paard te trainen en van de sport te genieten. Eet, drink, beweeg en geniet op het terrein van Valkenburghoeve te Oosterbeek.

Interesse om uw paard te stallen bij Valkenburghoeve te Oosterbeek? Druk op de “reserveren” knop en laat van u horen. Wij laten u graag onze faciliteiten zien en hopen u en uw paard spoedig te mogen ontvangen!